Med MILA som partner får I let og hurtig adgang til sourcede produkter fra Fjernøsten.

MILA/Arran Isle koncernen har eget sourcingkontor i Ningbo, Kina, under dansk/engelsk ledelse med en række dedikerede medarbejdere; ingeniører, konstruktører, logistikansvarlige og kontorpersonale.

Gennem hele udviklings- og design-processen arbejder vi tæt sammen med jer som kunde og vore kolleger i Ningbo for at finde den bedst egnede producent til jeres produkt. Alle producenter er koncerngodkendte, så de lever op til vores høje krav til kvalitet og leveringssikkerhed. Det er en selvfølge, at de også overholder koncernens etiske regler.

Vores engagerede team i Fjernøsten styrer alle aspekter af leverandørforhold fra udvikling og opstart til rutinemæssig produktion, kvalitetssikring og forsendelse.

Hos MILA har kvalitetssikring højeste prioritet!

Kontor i Kina

MILA er som bekendt et datterselskab af Arran Isle, som vi deler sourcingfaciliteter med i Kina. I 2014 faciliterede Arran Isle sourcing team i Kina indkøb af produkter til en værdi af > $ 62 millioner. Omkring 3.100 40-fods containere blev sendt til vores selskaber i Nordamerika og Europa.

Vores kunder får fordelene af vores globale erfaring og evner. For eksempel overstiger vores Hardware Divisions årlige salg:

Salg af produkter 2014
Kort over Arran Isle afdelinger

Kinesisk produktion af beslag

Architectural Products & Components Limited, CN

Udover sourcingkontoret i Ningbo har koncernen egen beslagfabrik (APC) baseret i Zhejiang-provinsen i Kina. Alle de produkter, der produceres af APC er fremstillet i overensstemmelse med ISO 9001: 2008. APC revideres uafhængigt på regelmæssig basis.

APC opererer efter de samme internationale standarder for sikkerhed og sundhed, der anvendes på tværs af koncernen. APC, ligesom alle selskaber i koncernen, er uafhængigt inspiceret for sundheds- og sikkerhedsstandarder af eksterne specialister.


MILA BESLAG A/S • H C Ørsteds Vej 18 • DK-3000 Helsingør • tel. +45 49 13 99 00 • fax +45 49 13 98 93 • info@mila.dk • CVR 75392516